Podwójne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe

Podwójne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnych czekoladowych makaroników kokosowych. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 14 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać kokosa, kakao, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 230 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Makaroniki Czekoladowe, Makaroniki Z Podwójną Czekoladą, oraz Podwójne Makaroniki Czekoladowe (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej lub w misce ustawionej na patelni z ledwo gotującej się wody, stopić 5 uncji czekolady, aż będzie gładka. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce, ubić cukier z kakao do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubij w białkach, soli, wanilii i ekstrakcie kokosowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Ubić w mieszaninie czekoladowej, aż będzie gładka. Złożyć w kokosie i pozostałe 2 uncji czekolady (patrz uwaga). Schłodzić, aż będzie wystarczająco mocny, aby zgarnąć, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji górnej i dolnej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub najlepiej nieprzywierającą wkładką do pieczenia. Jeśli używasz pergaminu, lekko nasmaruj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Za pomocą miarki lub łyżki stołowej, porcję ciasta o dwie łyżki każda, rozstaw równomiernie na patelniach (około 8 ciastek na patelnię). Delikatnie uformować w kopce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Piec, aż zestaw i centrum nie wygląda surowe, 13 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Niech ciasteczka ostygną na patelni 10 minut, a następnie przenieść do stojaka drucianego do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn