Podwójne Czekoladowe Makaroniki Kokosowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnych czekoladowych makaroników kokosowych. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 14 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać kokosa, kakao, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 230 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Makaroniki Czekoladowe, Makaroniki Z Podwójną Czekoladą, oraz Podwójne Makaroniki Czekoladowe (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej lub w misce ustawionej na patelni z ledwo gotującej się wody, stopić 5 uncji czekolady, aż będzie gładka. Lekko schłodzić.
W dużej misce, ubić cukier z kakao do połączenia.
Ubij w białkach, soli, wanilii i ekstrakcie kokosowym.
Ubić w mieszaninie czekoladowej, aż będzie gładka. Złożyć w kokosie i pozostałe 2 uncji czekolady (patrz uwaga). Schłodzić, aż będzie wystarczająco mocny, aby zgarnąć, około 30 minut.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji górnej i dolnej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub najlepiej nieprzywierającą wkładką do pieczenia. Jeśli używasz pergaminu, lekko nasmaruj.
Za pomocą miarki lub łyżki stołowej, porcję ciasta o dwie łyżki każda, rozstaw równomiernie na patelniach (około 8 ciastek na patelnię). Delikatnie uformować w kopce.
Piec, aż zestaw i centrum nie wygląda surowe, 13 do 15 protokół.
Niech ciasteczka ostygną na patelni 10 minut, a następnie przenieść do stojaka drucianego do ostygnięcia.