Podwójna Porcja Classic Bolognese

Podwójna Porcja Classic Bolognese
Podwójna porcja klasycznego Bolognese może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1896 kalorii, 94g białka, oraz 107 g tłuszczu. Na $9.4 za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka liści laurowych, selera, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Big-batch Bolognese, Mała Partia Podwójne Ciasteczka Czekoladowo-Kokosowe, oraz Mała Partia Pełnoziarnistej Podwójnej Czekolady Bananowe Muffiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wiesz, że to kochasz i wiesz, że robisz to na swój własny sposób, jeśli kiedykolwiek zrobiłeś to wcześniej. Oto moje podejście do klasyka, jeśli tylko do wykorzystania jako pomocne przypomnienie, aby-ahead partii szczególnie w miesiącach zimowych.;
2
Ciepłe 2 szklanki mleka w małym garnku na najniższym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużym holenderskim piecu na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4
Dodać pancetta i gotować, aż lekko brązowy. Następnie dodać wątróbki z kurczaka i gotować prawie przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
5
Dodaj cebulę, seler, marchew, czosnek, rozmaryn, i liście laurowe, i gotować do miękkości, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodaj zmielone mięso i gotuj przez rozbicie na kawałki, ale nie brązowiej. Doprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową, goździkiem i wymieszać z winem i pozostawić do ugotowania w mięsie, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj ciepłe mleko do mięsa i pozostaw do wchłonięcia przez 1 minutę. Wymieszać w bulionie wołowym, bulionie warzywnym i pomidorach. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym ogniu przez 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Bulion WołowyBulion Wołowy
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
8
SOS podzielić na 1/2, ostudzić i zamrozić jedną porcję. Ostudzić, a pozostałą część przechowywać do przygotowania posiłku w ciągu tygodnia. Na przemian makaron ugotować na al dente, SOS rozrzedzić trochę z odrobiną wody z makaronu skrobiowego i wymieszać z makaronem ubranym masłem do połączenia. Wierzch z tartym serem i posiekanymi liśćmi selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grejpfrut Czerwony, Bez Pestek, Pokrojony Na PółGrejpfrut Czerwony, Bez Pestek, Pokrojony Na Pół
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
9
Podawać z zieloną sałatką.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn