Podwójna Kruszonka Jabłkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnej kruszonki jabłkowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 224 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pekan, mąkę, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójna Jagodowo-Orzechowa Kruszonka, Potrójna Jagodowa Kahlua Crisp z podwójną kruszonką, oraz Dwuwarstwowe ciasto z lukrem dyniowym i kruszonką kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jabłka i masło jabłkowe; ułóż w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania, lekko naciskając, aby zwarte.
Mąkę, owies, cukier, cynamon i sól połączyć w średniej misce; pokroić na maśle za pomocą blendera do ciast lub 2 noży, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać z orzechami pekan.
Mieszankę posypać jabłkami.
Piec w 375 przez 45 minut lub do bąbelków i złoty kolor.