Podstawowy Rosół

Podstawowy Rosół
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj podstawowego rosołu. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 69 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka pietruszki, pietruszki, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Podstawowy Rosół, Podstawowa zupa z szynki i fasoli, oraz Podstawowa Zielona Zupa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czyścić, przycinać i opalać kurczaka (patrz UWAGI). Ćwiartować kurczaka w razie potrzeby (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Umieść ćwiartkę kurczaka w ściśle dopasowanym garnku z zupą 5-ćwiartkową. Cały kurczak powinien zmieścić się w garnku 6-do-7 quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
3
Dodaj 10 szklanek wody, jeśli używasz brojlerów lub 12, jeśli używasz drobiu. Przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz do powolnego gotowania na wolnym ogniu i odtłuszczonej piany, gdy unosi się na powierzchnię. Zupa powinna gotować z uśmiechem (patrz notatki).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
4
Gdy piana opadnie, dodaj wszystkie pozostałe składniki z tylko 1 łyżeczką soli. Kurczaka gotować, aż poluzuje się z kości. Jeśli kurczak jest ćwiartowany, odczekaj około 1 godziny na gotowanie brojlerów i 2 do 3 godzin na ptactwo. Jeśli gotujesz kurczaki w całości, pozostaw dodatkowe 15 minut dla brojlerów i 30 minut dla drobiu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
5
Dodaj więcej wody podczas gotowania, jeśli kurczak nie jest pokryty siedmioma ósmymi. Turn kurczaka 2 lub 3 razy podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
6
Dodawać sól stopniowo, degustując w miarę postępu zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
7
Usunąć kurczaka, podroby i kości i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8
Zupę przelać przez sito, wypłukać garnek, a następnie zwrócić zupę do garnka, jeśli ma być natychmiast podana. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni zupy, jeśli ma być podawany bez przechowywania, postępując zgodnie ze wskazówkami dotyczącymi odtłuszczania (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
9
Zupę można przygotować z wyprzedzeniem do tego momentu. Jeśli zamierzasz przechowywać zupę, przecedzić ją nad miską, ale nie odtłuścić. Ostudzić dokładnie, odsłonić, następnie przykryć i wstawić do lodówki. Zapakowany kurczak przechowywać oddzielnie w lodówce. Wyrzucić (lub skubać na) podroby, kości,i warzywa zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
10
Kurczaka można podgrzać w zupie, albo w ćwiartkach z kośćmi i skórkami na pożądane danie, albo przyciąć z kości i skóry i pokroić na mniejsze, łatwo łyżeczkowane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
11
artykuł var
12
Typ_27_data = {};
13
artykuł
14
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia82
Magazyn