Podstawowe Pyszne Nadzienie

Podstawowe Pyszne Nadzienie
Przepis podstawowe pyszne nadzienie może być wykonane w około 1 godzinę. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 5G tłuszczu i w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 15. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes wymaga jednodniowego chleba, ostryg, selera i cebuli. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Podstawowy Farsz Wegański, Podstawowe nadzienie jabłkowo-szałwiowe, oraz Sałatka Owocowa... Yummy Yummy!.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozpuść masło w dużym rondlu na średnim ogniu. Powoli gotuj i mieszaj seler i cebulę, aż cebula będzie przezroczysta, około 10 minut. Dodaj ostrygi, przyprawę do drobiu, chleb i wystarczającą ilość osadów z indyka, aby mieszanina była wilgotna, ale nie rozmoczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Gdy kawałki chleba są dokładnie pokryte, przenieś mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Przykryj i piecz w nagrzanym piekarniku 30 do 45 minut, aż lekko się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn