Podstawowe Herbatniki Maślane
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać podstawowe maślane herbatniki spróbować. Ten przepis służy 120. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia mix, maślanka, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Herbatniki Maślane, Kruche Maślane Herbatniki, oraz Maślane Ciasteczka Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mieszankę do pieczenia, maślankę i 5 łyżek roztopionego masła tylko do wymieszania.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść 1 do 2 razy. Pat do 1/2-cala grubości; cut z 1 1/2-cala okrągły nóż, i umieścić na lekko nasmarowane blachy do pieczenia.
Piec w 450 przez 7 do 9 minut lub do lekko rumiane.
Umyć równomiernie z pozostałą 1 łyżką roztopionego masła.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Bisquick all-purpose baking mix.
Aby z wyprzedzeniem: zamrozić niepakowane herbatniki na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia 30 minut lub do zamrożenia. Przechowywać w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym do 3 miesięcy.
Piec zgodnie z zaleceniami przez 8 do 10 minut.
Herbatniki żurawinowo-pomarańczowo-szkliwione: zmiksować do 2 filiżanek plus 2 łyżki stołowe.
Dodaj 1/2 szklanki posiekanej suszonej żurawiny do wymieszania pieczenia. Przygotować ciasto i piec zgodnie z zaleceniami. Pomiń 1 łyżkę masła do szczotkowania herbatników po upieczeniu. Wymieszać 6 łyżek cukru pudru, 1 łyżkę soku pomarańczowego i 1/4 łyżeczki startej skórki pomarańczy.
Rozpuścić równomiernie na ciepłych herbatnikach.
Aby z wyprzedzeniem: zamrozić niepakowane herbatniki na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia 30 minut lub do zamrożenia. Przechowywać w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym do 3 miesięcy.
Piec zgodnie z zaleceniami przez 8 do 10 minut lub do lekko rumiane. Postępuj zgodnie z przepisem.