Przepis podstawowe ciasto do pizzy jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz dodatki do pizzy, mąkę, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedroga skorupa. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jedna Podstawowa Skórka Do Pizzy, Basic Pie Crust, oraz Leigh ' s Basic Pie Crust.
Dodać olej, cukier, sól i 1-1 / 2 szklanki mąki. Beat until smooth. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować twarde ciasto. Obrócić na obsypaną mąką powierzchnię; przykryć i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Olej Do Smażenia
3
Zwiń w 13-calowy. koło. Smaruj 12 cali. patelnię do pizzy i posypać mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pizzy
4
Ciasto przełożyć na przygotowaną patelnię, lekko nadbudowując brzegi. Nie pozwól wstać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec w temperaturze 425° przez 12-15 minut lub aż zbrązowieje.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.