Podsmażone łodygi boczniaka szwajcarskiego z oliwą z oliwek, czosnkiem i natką pietruszki
Smażone Szwajcarskie łodygi Chard z oliwą z oliwek, czosnkiem i pietruszką to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, czosnku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Chard Szwajcarski Smażony Z Czosnkiem, Gulasz jagnięcy z boczniakiem szwajcarskim i grzankami czosnkowo-Pietruszkowymi, oraz Chard szwajcarski smażony z cytryną i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łodygi chard umyć w zimnej wodzie. (Patrz uwaga poniżej o użyciu liści chard.) Doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia, upuść łodygi i gotuj w umiarkowanym wrzeniu, aż poczują się miękkie, gdy pchają widelcem, około 30 minut, w zależności od łodyg.
Na patelni podsmażyć oliwę z oliwek i czosnek, włączyć ogień na średni. Gotować i mieszać czosnek, aż stanie się bardzo lekko zabarwiony, następnie dodać gotowane łodygi, pietruszkę, sól i pieprz. Podkręć ciepło do średniej wysokości, rzucając i obracając łodygi, aby dobrze je pokryć. Gotować przez około 5 minut, a następnie przenieść zawartość patelni na ciepły talerz i podawać od razu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;