Podsmażona Tilapia Na Szwajcarskim Boćwinie Z Masłem Estragonowym

Podsmażona Tilapia Na Szwajcarskim Boćwinie Z Masłem Estragonowym
Smażony Tilapian na szwajcarskim Chard z masłem estragonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 540 kalorii, 39g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Mieszanka tilapii, czosnek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sautéed Swiss Chard, Chard Szwajcarski Smażony, oraz Chard Szwajcarski Smażony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 10-do 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, 30 do 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodaj dużą garść szwajcarskiej chard i gotować, rzucając często, aż upadnie na tyle, aby dodać więcej. Kontynuować dodawanie chard w partiach, aż wszystko na patelni, a następnie gotować do miękkości, 2 do 3 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, podzielić chard między dwa talerze obiadowe i ogrzać. Wytrzyj patelnię i przywróć ją do średnio wysokiego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj 1 Tbs. masła i niech się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
5
Tilapię posypać 1/4 łyżeczki. sól i kilka mielonych pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Dodaj tilapia i gotować, obracając raz w połowie gotowania, aż dobrze rumiane i gotowane przez, 4 do 6 protokół. Top chard z tilapia i zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
7
Dodaj szalotka na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane i zaczyna mięknąć, 30 do 60 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj sok z cytryny; powinien wyparować niemal natychmiast, ale jeśli nie, gotuj, aż prawie odparuje, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
9
Usuń patelnię z ognia i dodać 4 Tbs. kawałki masła i estragon, ciągle mieszając, aż masło się rozpuści. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Polać rybę sosem maślanym i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
11
Propozycje Serwowania
12
Podawać z
13
Brązowy ryż z orzechami włoskimi i złotymi rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1
Rozmiar
2
na bazie dwóch porcji, kalorii
1
510, tłuszcz
2
37, Kalorie Tłuszczowe
1
330, Tłuszcze Nasycone
2
20, białko
3
37, Tłuszcz Jednonienasycony
4
13, węglowodany
5
910, Cholesterol
6
160, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
13, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia46
Magazyn