Podpis teściowej Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi
Przepis podpis teściowej Kimchi z " The Kimchi Cookbook could satisfy your Korean craving in approximately 72 godziny. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 114 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, cebulę, Koreański szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu), oraz Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap).
Instrukcje
1
Kapustę kroimy na ćwiartki, a następnie kroimy każdą ćwiartkę na pół wzdłuż i wycinamy rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
2
Ułóż każdy segment kapusty płasko, a następnie podziel na ćwiartki o szerokości około 1 cala na 6 cali długości. Jeśli niektóre liście są zbyt szerokie, pokrój je w przybliżonych proporcjach. W dużej misce wrzucić kapustę z solą i odstawić do solanki na 1 godzinę i 15 minut. Sól spłukać w misce z zimną wodą i pozostawić liście kapusty odsączyć w durszlaku przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Niech pasta przyprawowa siedzieć na 15 protokół niech smaki połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
6
W dużej misce, wrzucić kapustę, cebula, zielona cebula, i szczypiorek z pozostałych płatków papryki chile aż chile pieprz płatki lekko płaszcz warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Na 1 Ananasa
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Dodać pastę przyprawową i ostrygi i wymieszać do równomiernego rozłożenia. Szczelnie zapakować do 2-litrowego pojemnika, przykryć i odstawić na maksymalnie 2 dni w temperaturze pokojowej. Następnie przenieś pojemnik do lodówki. Można też od razu zjeść kimchi, ale ja wolę lekko postarzony, sfermentowany smak. Gdy fermentuje, kapusta rozszerza się, więc pamiętaj, aby umieścić słoik na talerzu lub w misce, aby złapać przelew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Koreańczyków. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.