Południowo-Zachodnie Chile-Serowe Muffiny Kukurydziane
Południowo-zachodnie Chile-serowo-kukurydziane muffinki wymagają ok. 52 minuty od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 592 kalorie, 19g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, maślankę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Ser & Chile kukurydza Muffins (bezglutenowy przepis*), Południowo-Zachodnie Chile Kukurydza Chowder, oraz Południowo-Zachodnie Chile-Fondue Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 12-cup muffin pan w piekarniku 5 minut.
Połączyć mieszankę mąki kukurydzianej i cukru w średniej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Wymieszać razem maślankę i jajko; dodać do mieszanki mąki kukurydzianej, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Wymieszać z roztopionym masłem, serem i posiekanymi zielonymi chiles.
Wyjąć patelnię z piekarnika i pokryć sprayem do gotowania. Łyżka ciasto do gorącej muffin pan, wypełniając prawie całkowicie pełny.
Piec w temperaturze 425 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i ostudzić 10 minut.