Plum Cobbler With Spiced Plum Muffin Crust
Przepis Plum Cobbler z przyprawioną skórką Muffin śliwkowy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten deser ma 278 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś masło, mąkę, przyprawione ciasto Muffin śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Plum Cobbler, Niskotłuszczowy Placek Śliwkowy, oraz Plum Cobbler dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić razem pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę śliwek do patelni; doprowadzić do wrzenia i gotować, często mieszając, 5 minut. Łyżka gorącej mieszanki śliwkowej do lekko nasmarowanego, płytkiego 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia. Łyżka przyprawione babeczki śliwkowe ciasto równomiernie na gorącej mieszanki śliwkowej.
Piec w 400 przez 25 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować, jest Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.