Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, bułkę tartą, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 348 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Skórki ziemniaczane z boczkiem i niebieskim cheeseburgerem, Cheeseburger Z Bekonem, oraz Cheeseburger Z Bekonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. W średniej misce wymieszaj mieloną wołowinę, bułkę tartą, cebulę, ketchup, musztardę i sól. Naciśnij mieszaninę w dolnej i górnej stronie nieoczyszczonej 9-calowej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Mielona Wołowina
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Wyjąć częściowo upieczoną skórkę wołową z piekarnika; wylać wszelkie kapiele. Łyżka mieszanki ziemniaków równomiernie do skorupy. Powrót do piekarnika; piec 10 do 15 minut dłużej lub aż wołowina jest dokładnie gotowane i termometr umieszczony w środku skorupy czyta 71°, a ziemniaki są gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
8
Wyjąć ciasto z piekarnika. Top z pomidorem, pozostały 1/2 szklanki sera i pokruszony boczek; piec 5 minut dłużej lub aż ser się stopi.