Placek ziemniaczano-warzywny to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 16G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, sos worcestershire, chili w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Zupa Ziemniaczana Jarzynowa, Wywar Ziemniaczano-Warzywny, oraz Quiche Z Warzyw Ziemniaczanych.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć pierwsze 8 składników w dużej misce; dobrze wymieszać. Mieszanka łyżka do 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
3
Podgrzać mleko w średnim rondlu na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorące. (Nie gotować.) Wymieszać ziemniaki; gotować, stale mieszając, 5 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać z kwaśną śmietaną i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Ziemniak
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Mieszankę ziemniaczaną rozprowadzić na mieszance warzywnej; posypać papryką. Spryskać wierzchem sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Warzywa
Papryka
Ziemniak
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Piec w 350 przez 40 minut lub do góry jest lekko rumiane.