Placek z rodzynkami z kwaśną śmietaną II

Placek z rodzynkami z kwaśną śmietaną II
Need a deser wegetariański? Kwaśna śmietana Raisin Pie II może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 220 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałki muszkatołowej, ekstrakt waniliowy, prawdziwy syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 23%. Spróbuj Placek Z Kwaśną Śmietaną I Rodzynkami, Ciasto Z Rodzynkami, oraz Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj ciasto na skorupę i dopasuj do 10-calowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać rodzynki na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Żółtka, jajko, śmietana, syrop, cukier, gałka muszkatołowa, wanilia i mąka połączyć w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SyropSyrop
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wymieszać tylko do wymieszania, nie za dużo.
6
Wlać nadzienie do skorupy.
7
Posypać trochę więcej gałki muszkatołowej na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
8
Piec 30 do 35 minut, lub aż nóż włożony do środka wychodzi czysty. Ochłodzić, a potem schłodzić ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn