Placek Rabarbarowy Brzoskwiniowy

Need a deser wegetariański? Rabarbar brzoskwiniowy Cobbler może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz smalec, skrobię kukurydzianą, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Placek Rabarbarowy Brzoskwiniowy, Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, oraz Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieść kawałek folii aluminiowej na Dolnym stojaku, aby złapać wszelkie kapanie. Masło 9 przez 9-calowe szklane naczynie do pieczenia i odstawić.
Mąkę, 1-uncję cukru, skórkę z limonki i 1 łyżeczkę soli umieścić w misce robota kuchennego i pulsować 3 do 4 razy.
Dodać masło i smalec i pulsować, aż mieszanina po prostu staje się kruchy.
Posypać lub posypać mieszaninę wodą z lodem trochę na raz i proces tylko do momentu, gdy ciasto utrzymuje się razem po ściśnięciu w pięść.
Umieść ciasto w torbie z suwakiem 1 galon i uformuj na dysk.
Umieść ciasto w lodówce na co najmniej 30 minut, podczas przygotowywania nadzienia.
W średniej misce wymieszać 1 szklankę cukru, skrobię kukurydzianą i 1/4 łyżeczki soli. Wymieszać z rabarbarem, brzoskwiniami i sokiem z limonki.
Wyjąć 1/3 ciasta z worka, uszczypnąć na kawałki i równomiernie rozprowadzić na dnie przygotowanego naczynia. Z pozostałym ciastem jeszcze w torbie, rozwałkuj go na arkusz wystarczająco duży, aby pokryć górną część naczynia.
Wlać mieszaninę owoców do naczynia i wierzchu z ciasta, które zostało usunięte z worka, naciskając ciasto w rogach naczynia.
Piec, odsłonięty, przez 60 minut lub aż ciasto jest gotowane przez i zaczyna się złocisty. * Jeśli używasz mrożonych owoców, zwiększ czas gotowania do 90 minut.
Zmień ustawienie piekarnika do pieczenia i nadal gotować, aż złoty kolor, około 3 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 15 do 30 minut przed podaniem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.