Placek pomidorowo-porowy wymaga ok. 58 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 466 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, pora, dekoracji: gałązki pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placek pomidorowy Sandy, Tarty Pomidorowe Z Pora, oraz Frittata Pomidorowo-Porowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dopasuj piecrust do 9-calowej płytki ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
Piec w 450 przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 5 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Pomidory pokroić w plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6
Umieść pomidory na wyłożonym papierowym ręcznikiem stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Pomidory posypać koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8
Odstawić na 20 minut. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Usuń i odrzuć koniec korzenia i ciemnozielony wierzch poru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)
10
Przetnij na pół wzdłuż i dokładnie spłucz pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć piasek i piasek. Cienko pokroić por.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(i Tylko Porcje)
11
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać por, i smażyć 3 do 5 minut lub do miękkości.