Placek Pomidorowo-Porowy

Placek Pomidorowo-Porowy
Placek pomidorowo-porowy wymaga ok. 58 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 466 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, pora, dekoracji: gałązki pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placek pomidorowy Sandy, Tarty Pomidorowe Z Pora, oraz Frittata Pomidorowo-Porowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dopasuj piecrust do 9-calowej płytki ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
Piec w 450 przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 5 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Pomidory pokroić w plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6
Umieść pomidory na wyłożonym papierowym ręcznikiem stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Pomidory posypać koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8
Odstawić na 20 minut. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Usuń i odrzuć koniec korzenia i ciemnozielony wierzch poru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
10
Przetnij na pół wzdłuż i dokładnie spłucz pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć piasek i piasek. Cienko pokroić por.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
11
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać por, i smażyć 3 do 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Warstwa Por na dnie przygotowanej Skórki. Top z plasterkami pomidora, i posypać pieprzem. W średniej misce wymieszać ser, majonez i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Masę serową rozprowadzić na wierzchu pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
15
Odstawić na 10 minut.
16
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W58 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn