Pizza śniadaniowa z bekonem i jajkiem

Pizza śniadaniowa z bekonem i jajkiem
Pizza na śniadanie z bekonem i jajkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać hash brązowe ziemniaki, extrasharp ser cheddar, center-cut boczek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!), Pizza Śniadaniowa Z Bekonem I Jajkiem, oraz Pizza śniadaniowa z bekonem i jajkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwiń ciasto i rozdziel na Trójkąty. Naciśnij Trójkąty razem, aby utworzyć pojedynczą 10-calową okrągłą skórkę na 12-calowej patelni do pizzy pokrytej sprayem do gotowania. Zagniataj krawędzie ciasta palcami, aby utworzyć krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
3
Top przygotowane ciasto z ziemniakami, boczkiem i serem cheddar. Ostrożnie wlać białka na ser; posypać solą, pieprzem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SerSer
Białka JajBiałka Jaj
ZiemniakZiemniak
PieprzPieprz
BoczekBoczek
CiastoCiasto
SólSól
4
Piec w 375 przez 23 protokół lub aż skorupa jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokroić w kliny.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn