Pizza Śniadaniowa
Pizza śniadaniowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś haszysz brązowe ziemniaki, mielony kminek, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Podobne przepisy to Pizza Śniadaniowa, Pizza Śniadaniowa, oraz Pizza Śniadaniowa.
Instrukcje
Na patelni nonstick, gotować Brązy hash, kminek i chili w proszku 1 łyżka oleju na średnim ogniu, aż złoty.
Wyjąć i ogrzać. W misce ubić jajko, mleko i sól; odstawić. Na tej samej patelni, podsmażyć cebulę, papryka i czosnek w pozostałym oleju do miękkości.
Dodać mieszankę jajeczną. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż prawie ustawi.
Umieścić skorupę na 14-in ungreased. patelnia do pizzy.
Rozłóż salsę na skórce. Wierzch z mieszaniny jaj.
Posypać ziemniakami i serem.
Piec w temperaturze 375 stopni F przez 8-10 minut lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon