Pizza z papryką, cebulą i fetą
Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na śródziemnomorskie jedzenie. Spróbuj zrobić pizzę z papryką, cebulą i fetą w domu. Ten przepis jest dla 6 osób. To danie główne ma 1357 kalorii , 45 g białka i 30 g tłuszczu na porcję. Za 6,31 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup sól, ciasto na pizzę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Alouette® Baby Brie® Caramelized Pepper and Onion Pizza , Tomato, Cucumber & Onion Salad with Feta Cheese: Real Convenience Food i mini sałatka z papryką faszerowaną fetą .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.
Połóż ciasto na blasze do pizzy lub na blasze do ciastek. W misce wymieszaj pozostałe składniki oprócz sera. Nałóż mieszankę łyżką na ciasto. Posyp serem.
Piec w temperaturze 450 stopni przez 10–12 minut, lub do momentu, aż warzywa będą chrupiące i miękkie.
Wyjmij z piekarnika i podawaj.