Pizza z kozim serem i szpinakiem
Kozi ser i szpinak przystawka Pizza wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 663 kalorie, 24g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, pieprz, częściowo odtłuszczony ser ricotta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza z dyni, szpinakiem i kozim serem, Pizza z kalafiora ze szpinakiem i kozim serem, oraz Karmelizowana cebula, kozi ser i szpinak Flatbread {Pizza} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce; mieszać, aż dobrze wymieszane.
Rozprowadzić mieszaninę serową równomiernie na skorupie, pozostawiając 1/2-calową granicę. Top z pomidorami, parmezanem i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Umieść na blasze do pieczenia i piec w 450 przez 8 do 10 minut lub aż zbrązowieje i bąbelki.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.