Pizza z kiełbasą i jajkiem szefa kuchni Johna

Pizza z kiełbasą i jajkiem szefa kuchni Johna
Chef John ' s Sausage and Egg Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 1321 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz liście młodej rukoli, pieprz, świeżo ser parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna szefa kuchni Johna, oraz Chef John ' s Chimichurri Sauce.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F (245 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Gotować i wymieszać pokrojone włoską kiełbasę na patelni na średnim ogniu, aż niektóre z tłuszczu wyłożył się i kiełbasa nie jest już różowy wewnątrz, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przenieś plastry kiełbasy na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozwałkuj ciasto na pizzę do około 12 cali średnicy i około 3/8 cala grubości; posypać mąką kukurydzianą. Odwróć ciasto, aby Strona mąki kukurydzianej była w dół i przenieś do perforowanej 14-calowej patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
5
Sos do pizzy rozprowadzić cienką warstwą na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
6
Posypać płatkami czerwonej papryki i około 3/4 sera Fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Ser FontinaSer Fontina
7
Rozłóż plasterki kiełbasy na pizzę, pozostawiając 4 przestrzenie około 3 cali na pizzy na jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
JajkoJajko
8
Pozostały ser Fontina posypać plasterkami kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
KiełbasaKiełbasa
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie gorące, krawędzie zaczną brązowieć, a ser zacznie się topić, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Rozbij każde jajko w osobnej ramekinie lub małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Wyjmij pizzę z piekarnika i użyj szpatułki, aby nacisnąć przestrzenie między plasterkami kiełbasy płasko. Delikatnie wlać jajko na każdą przestrzeń. Na każde żółtko zmielić trochę czarnego pieprzu. Na całą pizzę lekko posypać serem Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
żółtko Jajażółtko Jaja
KiełbasaKiełbasa
SerSer
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
12
Wróć do piekarnika i piec, aż jajka są ustawione, ale żółtka są nadal płynne, około 5 minut, sprawdzając często, aby uniknąć rozgotowania jaj. Wrzucić liście rukoli z oliwą z oliwek w misce, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Wyjmij pizzę z piekarnika, ukłuj widelcem żółtka, rozłóż je trochę i posyp rukolą na wierzchu pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
RukolaRukola
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Pokroić na 4 ćwiartki, każda z jajkiem, podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia31
Magazyn