Pizza Z Kaczką I Fontiną Z Rozmarynem I Karmelizowaną Cebulą

Kaczka i Fontina Pizza z rozmarynem i karmelizowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 716 kalorii, 37g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rozmaryn, rozmaryn, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Pizza z pieczarkami z karmelizowaną cebulą, Fontiną i rozmarynem, Pizza Z Pieczarkami Z Karmelizowaną Cebulą, Fontiną I Rozmarynem, oraz OBOZOWA Pizza z karmelizowaną cebulą, kiełbasą i Fontiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Wytnij kilka szczelin w tłustą skórę piersi kaczki. Na patelni na średnim ogniu smażyć skórkę od strony dołu przez 10 minut. Odwróć i nadal gotować we własnym tłuszczu przez 10 minut więcej.
Zdjąć z patelni. Ostrożnie usuń skórę ostrym nożem, a następnie pokrój i odstaw na bok.
Tymczasem, na oddzielnej patelni, gotować cebulę w oliwie z oliwek na średnim ogniu, aż półprzezroczyste i miękkie, o 5 protokół.
Wymieszać w miodzie i nadal gotować, aż brązowy i pachnący, 5 do 7 minut więcej.
Ser kozi rozprowadzić równomiernie na cieście pizzy i doprawić solą i pieprzem. Następnie nałóż karmelizowaną cebulę, ser fontina, plastry piersi z kaczki i rozmaryn.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser w środku pizzy całkowicie się rozpuści, około 10 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.