Pizza Z Grilla Margherita

Pizza Z Grilla Margherita
Grillowana Pizza Margherita może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 567 kalorii, 25g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka do 8 liści bazylii, oliwa z oliwek plus dodatkowe, ciasto na pizzę i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Z Grilla Margherita, Pizza Margherita Z Grilla, oraz Pizza Margherita Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz świeżych pomidorów, przeciąć X (tylko przez skórę) w każdym, na końcu naprzeciwko łodygi i zanurzyć we wrzącej wodzie na 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WodaWoda
2
Przełożyć do zimnej wody łyżką szczelinową, a następnie obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
3
Nasiona i posiekać pomidory (świeże lub konserwowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
4
Dusić pomidory, sól, i 2 łyżki oleju w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo grube i zredukowane do około 1 szklanka, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć do miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Wymieszać mozzarellę i pozostałą łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1
Nie dziurkować ciasta. Delikatnie pogłębiać 1 kulkę ciasta w misce z mąką, aby pokryć, a następnie przenieść na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą. Trzymając 1 krawędź mąki ciasta w powietrzu obiema rękami i pozwalając dolnej dotykać powierzchni roboczej, ostrożnie przesuwaj ręce wokół krawędzi ciasta (jak obracanie kierownicy), umożliwiając rozciągnięcie masy ciasta do około 7 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Lay ciasto okrągłe płaskie na mąki powierzchni i nadal rozciągać naciskając ciasto opuszkami palców, pracy od środka na zewnątrz do krawędzi, rozciągając go do 9-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Przełożyć na dużą tacę z mąką i wykonać kolejną rundę w ten sam sposób, a następnie umieścić ją obok drugiej rundy. Lekko przetrzyj długi arkusz folii z mąką, a następnie odwróć luźno na rund pizzy i pozwól im stać, aby lekko nadmuchać podczas przygotowywania grilla, 10 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1
Otwory wentylacyjne na spodzie grilla i na pokrywie. Zapal sterczący komin pełen węgla drzewnego i wylej go równomiernie na 2 przeciwległe strony dolnego stojaka (będziesz miał podwójną lub potrójną warstwę węgla drzewnego), pozostawiając przezroczysty pasek o szerokości 9 cali w środku (do grillowania na pośrednim ogniu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Węgiel drzewny jest średnio gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 3 do 4 sekund.
1
Rozgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanego.
1
Wyjmij folię z obu rund ciasta i lekko posmaruj ciasto olejem. Ostrożnie obróć okrągłe ciasto, naoliwione boki w dół, rękami na środku lekko naoliwionego stojaka na grilla i szczotkę z każdej z nich olejem. Skórki Grill, odkryte, aż spody są złotobrązowe (obróć je, jeśli 1 strona grilla jest gorętsza niż druga), 2 do 3 minut na grillu gazowym lub 4 do 6 minut na grillu węglowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Odwróć skórki na szczypcami i szpatułką i top każdą skórkę z połową sosu pomidorowego, rozprowadzając równomiernie na cieście i pozostawiając 1/2-cala granicy wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
SzczypceSzczypce
3
Posypać mozzarellą równomiernie sosem i grill pizze, przykryte pokrywką grill, aż spody są złocisto brązowe i ser topi się, o 3 minut na grillu gazowym lub 5 minut na grillu węglowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Rozsypać bazylia na pizze.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
1
Pizze można również gotować na dobrze przyprawionej patelni grillowej o grubości 10-12 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
2
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu, aż będzie gorąca, około 5 minut, a następnie gotować pizze 1 na raz na umiarkowanie wysokim ogniu, zgodnie z instrukcjami grillowania w przepisie powyżej, pokrywając patelnię po posypaniu serem i używając czasów gotowania na grillu węglowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn