Pizza Z Grilla Margherita

Pizza Z Grilla Margherita
Grillowana Pizza Margherita może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 567 kalorii, 25g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka do 8 liści bazylii, oliwa z oliwek plus dodatkowe, ciasto na pizzę i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Z Grilla Margherita, Pizza Margherita Z Grilla, oraz Pizza Margherita Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz świeżych pomidorów, przeciąć X (tylko przez skórę) w każdym, na końcu naprzeciwko łodygi i zanurzyć we wrzącej wodzie na 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WodaWoda
2
Przełożyć do zimnej wody łyżką szczelinową, a następnie obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
3
Nasiona i posiekać pomidory (świeże lub konserwowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
4
Dusić pomidory, sól, i 2 łyżki oleju w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo grube i zredukowane do około 1 szklanka, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć do miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wymieszać mozzarellę i pozostałą łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1
Nie dziurkować ciasta. Delikatnie pogłębiać 1 kulkę ciasta w misce z mąką, aby pokryć, a następnie przenieść na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą. Trzymając 1 krawędź mąki ciasta w powietrzu obiema rękami i pozwalając dolnej dotykać powierzchni roboczej, ostrożnie przesuwaj ręce wokół krawędzi ciasta (jak obracanie kierownicy), umożliwiając rozciągnięcie masy ciasta do około 7 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Lay ciasto okrągłe płaskie na mąki powierzchni i nadal rozciągać naciskając ciasto opuszkami palców, pracy od środka na zewnątrz do krawędzi, rozciągając go do 9-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Przełożyć na dużą tacę z mąką i wykonać kolejną rundę w ten sam sposób, a następnie umieścić ją obok drugiej rundy. Lekko przetrzyj długi arkusz folii z mąką, a następnie odwróć luźno na rund pizzy i pozwól im stać, aby lekko nadmuchać podczas przygotowywania grilla, 10 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1
Otwory wentylacyjne na spodzie grilla i na pokrywie. Zapal sterczący komin pełen węgla drzewnego i wylej go równomiernie na 2 przeciwległe strony dolnego stojaka (będziesz miał podwójną lub potrójną warstwę węgla drzewnego), pozostawiając przezroczysty pasek o szerokości 9 cali w środku (do grillowania na pośrednim ogniu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Węgiel drzewny jest średnio gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 3 do 4 sekund.
1
Rozgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanego.
1
Wyjmij folię z obu rund ciasta i lekko posmaruj ciasto olejem. Ostrożnie obróć okrągłe ciasto, naoliwione boki w dół, rękami na środku lekko naoliwionego stojaka na grilla i szczotkę z każdej z nich olejem. Skórki Grill, odkryte, aż spody są złotobrązowe (obróć je, jeśli 1 strona grilla jest gorętsza niż druga), 2 do 3 minut na grillu gazowym lub 4 do 6 minut na grillu węglowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Odwróć skórki na szczypcami i szpatułką i top każdą skórkę z połową sosu pomidorowego, rozprowadzając równomiernie na cieście i pozostawiając 1/2-cala granicy wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
SzczypceSzczypce
3
Posypać mozzarellą równomiernie sosem i grill pizze, przykryte pokrywką grill, aż spody są złocisto brązowe i ser topi się, o 3 minut na grillu gazowym lub 5 minut na grillu węglowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Rozsypać bazylia na pizze.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
1
Pizze można również gotować na dobrze przyprawionej patelni grillowej o grubości 10-12 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
2
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu, aż będzie gorąca, około 5 minut, a następnie gotować pizze 1 na raz na umiarkowanie wysokim ogniu, zgodnie z instrukcjami grillowania w przepisie powyżej, pokrywając patelnię po posypaniu serem i używając czasów gotowania na grillu węglowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn