Pizza Z Grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj grillowanego Pizzana. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz dodatkowy olej, ser mozzarella, drożdże fleischmann ' s® pizza crust i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 165 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 33%. Spróbuj Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust, Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto, oraz Pizza z grilla (jak) + ciasto do pizzy serowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpalić węgiel drzewny lub rozgrzać grill gazowy do średnio-wysokiego ciepła.
Połączyć 2 szklanki mąki, nierozpuszczone drożdże, cukier i sól w dużej misce.
Dodać bardzo ciepłą wodę i olej; wymieszać aż do dobrze wymieszanego, około 1 minuty. Stopniowo dodawać wystarczającą ilość mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Ciasto powinno uformować kulkę i będzie lekko lepkie. Zagnieść * * na mąkę, w razie potrzeby dodając dodatkową mąkę, aż będzie gładka i elastyczna, ale nie lepka, około 5 minut.
Ciasto podzielić na 8 porcji. Poklepać lub rozwałkować ciasto na dobrze posmarowanym blacie do około 8-calowych kółek; nie muszą być idealne.
Posmaruj obie strony Skórki dodatkowym olejem. Używając rąk, podnieś ostrożnie każdą skorupę i umieść na grillu. Gotować przez 3 do 4 minut, aż dno jest lekko rumiane i top wygląda zestaw. Używając długich uchwytów, usuń skórkę z grilla, grillowanego bokiem do góry, na talerz lub blachę do pieczenia.
Lekko dodać sos i top strony z grilla każdej skórki pizzy. Nadmiar sosu lub dodatków sprawia, że pizza jest trudna w obsłudze. Powtórz z pozostałymi pizzami.
Ostrożnie wsuń każdą pizzę na grill. Gotować dodatkowe 3 do 4 minut, aż dno skorupy jest rumiane i ser topi.
Wyjąć z grilla i podawać natychmiast.