Pizza Chicken Cheesy
Przepis Cheesy Chicken Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 30 minut. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 434 kalorie, 21g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kurczaka, ciasto na pizzę, oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać schłodzone ciasto do pizzy, można śledzić to danie główne z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pizza Chicken Cheesy, Kieszenie Na Pizzę Chicken Cheesy, oraz Chicken Fajita Pizza.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Rozwiń ciasto na nasmarowaną 12-calową patelnię do pizzy lub blachę do pieczenia. Pokroić ciasto w 12-calowe okrągłe. Uszczypnij krawędź, aby utworzyć krawędź.
Wymieszaj sos picante i sos do makaronu.
Rozłożone na skorupie do krawędzi. Top z kurczaka, oliwki, cebula i ser.
Piec 15 minut lub aż ser topi się i skorupa jest złoty.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.