Piwo Korzenne Tort I
Ciasto z piwem korzennym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka mix ciasto, jajka, piwo korzenne, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Na Piwo Korzenne, Ciasto Na Piwo Korzenne, oraz Ciasto Na Piwo Korzenne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W średniej misce, wymieszać razem wymieszać ciasto, 12 uncji piwa korzennego, olej i jaja, aż będzie gładka.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta. Schłodzić ciasto na patelni przez 15 minut przed odwróceniem na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Otwory w torcie z szaszłykiem w odstępach 2 cale.
Polej równomiernie ciasto glazurą z piwa korzennego.
Aby glazura piwa korzennego: połącz cukierników z cukrem i 3 łyżkami piwa korzennego w małej misce. Beat until smooth.