Pissaladière
Pissaladière może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz anchois, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pissaladière", Pissaladière, oraz Pissaladière dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować w oleju na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, często mieszając, aż będzie miękka, od 8 do 10 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są bardzo wiotki i głęboki złoty kolor, o 45 minut dłużej. Wymieszać posiekany tymianek, sól, pieprz i ostudzić.
Przykryj dużą blachę do pieczenia papierem pergaminowym i rozłóż na niej ciasto francuskie.
Piec, aż nadmuchane i złoty kolor, 18 do 20 protokół.
Rozłóż mieszankę cebuli na cieście, pozostawiając cienką granicę (górne pingi opróżnią ciasto).
Ułóż anchois w siatce kwadratów nad cebulą i ustaw oliwkę na środku każdego kwadratu.
Piec, aż ciasto jest dobrze rumiane, 10 do 15 minut dłużej.
Posypać pełnymi liśćmi tymianku.
Tarta przesuń na desce i pokroić w kwadraty.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
* Opakowania ciasta francuskiego różnią się. Pepperidge Farm ' s 3-oz. opakowanie zawiera 2 arkusze; jeśli używasz, rozłóż arkusze na osobnych arkuszach do pieczenia i wymieszaj 12 do 15 minut, a następnie podziel polewy między nimi i piecz 10 do 12 minut dłużej.