Piroshki
Piroshki wymaga o 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Na 48 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, mieloną jagnięcinę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Piroshki-Trzy Sposoby, Owoce Piroshki, oraz Ziemniaczane Piroshki.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto w lodówce 12 godzin.
Połączyć kapustę i sól w dużej misce; wrzucić dobrze.
Dobrze spuścić. Kapustę osuszyć ręcznikiem papierowym. Powrót do miski; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół. Wymieszać z marchewką; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 8 protokół.
Dodać jagnięcinę, kolendra, i czosnek; gotować, odkryte, na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Odcedzić mieszankę jagnięcą w durszlaku; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Dodać mieszaninę jagnięciny i kwaśną śmietanę do kapusty; wrzucić dobrze.
Ciasto podzielić na 30 równych porcji. Pracując z 1 porcją na raz (przykryj pozostałe porcje, aby ciasto nie wyschło), zwiń w 4-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni. Łyżka 2 czubate łyżki mieszanki kapusty na pół koła. Złożyć ciasto nad nadzieniem; nacisnąć krawędzie razem z widelcem do uszczelnienia.
Przekładamy na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania i natryskujemy białkiem jajka. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem, mieszaniną kapusty i białkiem jaja.
Piec w 350 przez 25 minut lub do złotego koloru.