Pina Colada Cake Pops
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Pina Colada Ciasto Pops spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 24 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 72 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz papierowe patyczki z lizakami, serek śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu, cukier puder i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pina Colada Cake Pops, Pina Coladan Ice Pops, oraz Pina Colada Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym podziel ciasto z aniołem na małe kawałki. Przykryć; przetworzyć partiami impulsami włączania i wyłączania, aż uformują się okruchy. Nie nad procesem (aby uniknąć sklejania ciasta).
W średniej misce wymieszaj jogurt, serek śmietankowy i cukier puder na gładką masę.
Wlać do miski okruchów ciasta.
Dobrze wymieszać. Uformuj mieszankę w 24 wyskakujące kulki golfowe, po około 2 łyżki stołowe. Wsadź lizaka do każdego Popa.
Roll pops w posypce. Przechowywać w lodówce.