Pina Colada Cake Pops

Pina Colada Cake Pops
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Pina Colada Ciasto Pops spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 24 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 72 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz papierowe patyczki z lizakami, serek śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu, cukier puder i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pina Colada Cake Pops, Pina Coladan Ice Pops, oraz Pina Colada Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym podziel ciasto z aniołem na małe kawałki. Przykryć; przetworzyć partiami impulsami włączania i wyłączania, aż uformują się okruchy. Nie nad procesem (aby uniknąć sklejania ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W średniej misce wymieszaj jogurt, serek śmietankowy i cukier puder na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać do miski okruchów ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dobrze wymieszać. Uformuj mieszankę w 24 wyskakujące kulki golfowe, po około 2 łyżki stołowe. Wsadź lizaka do każdego Popa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
6
Roll pops w posypce. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PosypkiPosypki
RolkaRolka
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn