Pilaw Jęczmienno-Grzybowy

Pilaw Jęczmienno-Grzybowy
Pilaw jęczmienno-grzybowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.35 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, rozmaryn, jęczmień do szybkiego gotowania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jęczmień szybkiego gotowania można śledzić to danie główne z Ciasteczka orzechowe, jęczmienne i kakaowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie Pieczarki Jęczmień Pilaf Ww, Jęczmień I Muszka Pilaf, oraz Pilaw Jęczmienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć bulion i borowiki w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; wymieszać z jęczmieniem. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 12 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Podczas gdy jęczmień gotuje, rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodaj shiitake, cebula, sól, rozmaryn, i presliced grzyby; smażyć 5 protokół. Mieszać w Marsala; gotować 1 minutę. Wymieszać mieszaninę jęczmienia i ocet; gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn