Pilaf Z Indyka-Brązowy Ryż
Need a danie główne bezglutenowe? Pilaw z indyka i brązowego ryżu może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 811 kalorii, 65g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.38 za porcję. Jeśli masz parmezan, pietruszka, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pilaf Z Brązowego Ryżu, Pilaf Z Brązowego Ryżu, oraz Pilaf Z Orzechowym Brązowym Ryżem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Ryż, marchew, cebula i seler gotować w oleju 5 minut, często mieszając, aż warzywa będą miękkie i ryż jest tosty jasnobrązowy.
Wymieszać z bulionem i indykiem; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Przykryć i gotować około 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż gorące. Top z serem i pietruszką.