Pikantny Włoski Kurczak

Pikantny Włoski Kurczak
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pikantny Włoski kurczak może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 535 kalorii, 42g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pokrojonego kurczaka brojler-Frytkownica, sos sałatkowy, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Pikantny Włoski Kurczak, Pikantny Włoski Kurczak, oraz Pikantna Włoska Sałatka Z Kurczakiem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Umieść kurczaka, boki skóry w dół, w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Pozostałe składniki wymieszać.
4
Połowę mieszanki majonezu posmarować kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
5
Przykryć i piec 30 minut. Obróć kurczaka; zmiażdż pozostałą mieszankę majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
6
Piec ok. 30 minut lub do momentu aż sok z kurczaka nie będzie już różowy po przecięciu najgrubszych kawałków. (Jeśli kurczak zaczyna brązowieć zbyt szybko, przykryj folią aluminiową.) Wyrzucić pozostałą mieszaninę majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn