Pikantny Tęczowy Chard z boczkiem i polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego tęczowego boczku z boczkiem i Polentanem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, szalotkę, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Boczkiem I Jabłkiem, Ciepła Sałatka Z Boczkiem I Jabłkiem, oraz Czarny łosoś z serowym Polentanem i pikantną brzoskwinią + Salsa kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polenta ugotować z solą zgodnie z zaleceniami opakowania.
W międzyczasie ugotuj boczek na dużej patelni, aż będzie chrupiący.
Transfer na ręczniki papierowe.
Wyrzucić tłuszcz z patelni.
Rozgrzać olej w tej samej patelni na średnim ogniu. Gotować szalotki, czosnek, i żeberka chard aż zmiękną, 4 protokół. Wymieszać w liściach chard, płatki chile, i 1/3 szklanki wody. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż zwiędną.
Masło i ser wymieszać w polentę i łyżkę do misek. Wrzucić chard z octem i łyżką na polenta. Boczek pokruszyć i posypać wierzchem.