Pikantny Sos Pomidorowy Z Włoską Kiełbasą

Pikantny Sos Pomidorowy Z Włoską Kiełbasą
Pikantny sos pomidorowy z włoską kiełbasą wymaga z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten sos ma 83 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodu, pomidory w puszkach, łagodna kiełbasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Obfity sos pomidorowy z pikantną włoską kiełbasą, Makaron z pikantną włoską kiełbasą, brokułami i suszonym Pesto pomidorowym, oraz Włoska kiełbasa Rigatoni z pikantnym sosem śmietanowym.

Instrukcje

1
Usunąć osłonki z kiełbasy i gotować w 3-qt. rondel na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż mięso nie jest już różowy, łamanie kiełbasy na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odcedzić; kiełbasę odstawić na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w rondlu na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości. Wymieszać z włoską przyprawą
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Wymieszać i gotować 1 minutę. Wymieszać pokruszone pomidory, sos pomidorowy i 1 szklankę wody; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu 40 do 45 minut lub lekko zagęszczony. Wymieszać z solą i miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Uwaga: testowaliśmy z sosem pomidorowym Goya.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn