Pikantny Sos Pomidorowy Z Włoską Kiełbasą
Pikantny sos pomidorowy z włoską kiełbasą wymaga z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten sos ma 83 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodu, pomidory w puszkach, łagodna kiełbasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Obfity sos pomidorowy z pikantną włoską kiełbasą, Makaron z pikantną włoską kiełbasą, brokułami i suszonym Pesto pomidorowym, oraz Włoska kiełbasa Rigatoni z pikantnym sosem śmietanowym.
Instrukcje
Usunąć osłonki z kiełbasy i gotować w 3-qt. rondel na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż mięso nie jest już różowy, łamanie kiełbasy na kawałki.
Odcedzić; kiełbasę odstawić na patelnię.
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w rondlu na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości. Wymieszać z włoską przyprawą
Wymieszać i gotować 1 minutę. Wymieszać pokruszone pomidory, sos pomidorowy i 1 szklankę wody; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu 40 do 45 minut lub lekko zagęszczony. Wymieszać z solą i miodem.
Uwaga: testowaliśmy z sosem pomidorowym Goya.