Pikantny Sos Pomidorowy Z Włoską Kiełbasą

Pikantny Sos Pomidorowy Z Włoską Kiełbasą
Pikantny sos pomidorowy z włoską kiełbasą wymaga z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten sos ma 83 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodu, pomidory w puszkach, łagodna kiełbasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Obfity sos pomidorowy z pikantną włoską kiełbasą, Makaron z pikantną włoską kiełbasą, brokułami i suszonym Pesto pomidorowym, oraz Włoska kiełbasa Rigatoni z pikantnym sosem śmietanowym.

Instrukcje

1
Usunąć osłonki z kiełbasy i gotować w 3-qt. rondel na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż mięso nie jest już różowy, łamanie kiełbasy na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić; kiełbasę odstawić na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w rondlu na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości. Wymieszać z włoską przyprawą
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Wymieszać i gotować 1 minutę. Wymieszać pokruszone pomidory, sos pomidorowy i 1 szklankę wody; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu 40 do 45 minut lub lekko zagęszczony. Wymieszać z solą i miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Uwaga: testowaliśmy z sosem pomidorowym Goya.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn