Pikantny Schab nadziewany owocami z pieczoną gruszką i cebulą

Pikantny nadziewany owocami Schab z pieczoną gruszką i cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 524 kalorie, 44g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, sznurek kuchenny, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa z kopru włoskiego z pieczonymi ziemniakami i gruszkami, Schab nadziewany owocami i orzechami, oraz Schab pieczony z perłową cebulą.
Instrukcje
Przygotować Schab: pierwsze 4 składniki i 1 szklankę wody zagotować w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 2 protokół, mieszając raz.
Wyjąć z ognia i całkowicie ostudzić (około 40 minut).
Tymczasem, wieprzowina Motyl przez co wzdłużnie wyciąć środek 1 płaskiej stronie, cięcia w ciągu 1/2 cala z drugiej strony. (Nie przeciąć całą drogę przez wieprzowinę.) Otwórz wieprzowinę, tworząc prostokąt i umieść między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego. Spłaszczyć do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Posypać 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz.
Łyżka mieszanki owoców nad wieprzowiną, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół krawędzi.
Roll up wieprzowina, jelly-roll fashion, zaczynając od 1 długiej strony. Wiązać sznurkiem w odstępach 1,5 cala.
Posypać pozostałą 1 łyżeczką. sól i 1 łyżeczka. pepper.
Brązowy wieprzowina w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron (około 2 do 3 minut na stronę).
Umieść szew w dół na patelni.
Pokrój gruszki na pół wzdłuż i usuń rdzeń. Wymieszać masło i 5 kolejnych składników. Wymieszać cebulę, delikatnie wymieszać połówki gruszki. Mieszanka łyżka wokół pieczenia na patelni.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę do 1 godziny i 5 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji farszu 135, mieszając do połowy masę gruszkową. Przykryć folią aluminiową i odstawić na 15 minut.
Przygotowanie glazury: konserwy mikrofalowe w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 1 minutę lub do dokładnie ogrzane.
Polać wieprzowiną ciepłą konfiturą. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z pieczonymi gruszkami i cebulą oraz sokami z patelni.
Dekorować, w razie potrzeby.
*3 twarde, dojrzałe gruszki Bartlett mogą być zastąpione. Rdzeń każdej gruszki i pokroić na 4 kliny.
** Cukier można zastąpić.