Pikantny Por I Szynka Quiche

Pikantny Por I Szynka Quiche
Przepis Pikantny Por i szynka Quiche może zaspokoić swoje pragnienie śródziemnomorskie w około 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2255 kalorii, 89g białka, oraz 146 g tłuszczu każdy. Na 6,53 zł za porcję, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką jajka, pory, olej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pikantny Quiche Z Pora, Quiche z porem i boczkiem oraz zbiór pikantnych ciast, oraz Quiche Z Pora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać pory; gotować i mieszać 8 do 10 min. albo do przetargu. Wymieszać z szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Zdjąć z ognia; odstawić.
5
Przygotuj pie crust zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla niewypełnionego 1-crust pie za pomocą 9-calowej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Połowę sera posypać równomiernie na dno Skórki. Wierzch wymieszać z porem i pozostałym serem. Ubić jajka i pół na pół wire trzepaczką do dobrze wymieszane; wlać składniki w skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Piec 35-40 min. albo dopóki nóż włożony do środka nie wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Odstawić 10 min. przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia86
Magazyn