Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż
Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 411 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i zbierz sól, grzyby cremini, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż, Cytrynowy Parmezan Kapusta Smażona & Biała Fasola, oraz Serowa Puree z białej fasoli z jarmużem, parmezanem i jajkiem sadzonym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać oliwę w dużej, ciężkiej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 4 protokół.
Dodać grzyby, fasolkę szparagową, sól i pieprz i gotować przez 2 protokół.
Dodaj wino i kontynuować gotowanie, aż fasolka szparagowa są prawie miękkie, o 5 protokół.
Dodać płatki czerwonej papryki i jarmuż i kontynuować gotowanie, aż jarmuż zwiędnie, o 4 do 5 protokół.
Dodaj sok z cytryny i parmezan. Wrzucić do płaszcza i podawać natychmiast.