Pikantny Migdałowy Czosnek Fasola Szparagowa
Pikantny migdałowy czosnek fasola szparagowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, płatki chili, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Cytrynowa Migdałowa Fasola Szparagowa, Sznurek Czosnkowy / Fasolka Szparagowa, oraz Kolacja: fasolka szparagowa z pomidorem, oliwką i czosnkiem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolę i gotować tylko przez 1 do 2 minut, aż fasola zmieni kolor na jasnozielony. Odcedź je i uruchom pod zimną wodą, aby powstrzymać je przed gotowaniem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać migdały i tosty je do złotego koloru, o 4 protokół, potrząsając patelni często, aby uniknąć spalania migdałów.
Wyjąć prażone migdały z patelni.
Powrót patelni do palnika i zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni i dodać kilka szczypty soli, czosnek, imbir i płatki chili. Gotować tylko do momentu, aż czosnek zacznie brązowieć.
Dodaj ocet i niech gotować przez 1 do 2 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i wrzucić fasolę, aby dokładnie i równomiernie pokryć je sosem.
Podawać na półmisku i roztrzepać wierzch z prażonymi migdałami.