Pikantny Kuskus Jagnięcy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego jagnięcego kuskusu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 198 kalorii, 18g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ząbki czosnku, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantna Jagnięcina Z Czosnkiem Kuskus, Jagnięcina i kuskus na jednej patelni, oraz Marokański Kuskus Jagnięcy.
Instrukcje
Usunąć tłuszcz z jagnięciny.
Jagnięcinę pokroić w 1,5 cala kostki.
Pozostałe składniki z wyjątkiem kuskusu, mięty i sosu pieprzowego wymieszać w szklanej lub plastikowej misce.
Dodać jagnięcinę, wymieszać z marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 godziny.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Stojak na brojlery natryskowe z natryskiem do gotowania.
Jagnięcinę wyjąć z marynaty.
Umieścić jagnięcinę na stojaku w patelni brojlerów. Broil z tops 5 cali od ciepła 6 minut; włączyć. Łyżka patelni kapie na jagnięcinę. Broil o 7 minut dłużej lub aż Nie różowy w centrum.
Wymieszać kuskus i miętę.
Jagnięcinę podawać na kuskusie.
Podawać z sosem pieprzowym.