Pikantny gulasz Cajun
Przepis na pikantny gulasz cajun zaspokoi Twoje pragnienie Cajun w około 20 minut. To danie główne ma 546 kalorii, 37 g białka i 33 g tłuszczu na porcję. Za 2,51 USD za porcję ten przepis pokrywa 30% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5 osobom. Jest idealny na jesień. Mieszanka szpinaku, pomidorów i chilli, polskiej kiełbasy i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 75%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także pikantny gulasz z owoców morza Cajun, pikantny gulasz z owoców morza Cajun i pikantny gulasz z owoców morza Cajun.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż kiełbasę na średnim ogniu, aż będzie lekko rumiana; odpływ.
Dodać pomidory i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj szpinak. Wróć do wrzenia; gotować przez 2 minuty. Wymieszaj ryż. Przykryj i zdejmij z ognia.
Odstaw na 5 minut. Wymieszaj widelcem.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje ulubione wina Stew. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Guenoc Lake County Cabernet Sauvignon. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Cabernet Sauvignon w hrabstwie Guenoc Lake]()
Cabernet Sauvignon w hrabstwie Guenoc Lake
Owocowe z nutami ciemnej wiśni, pikantnego białego pieprzu i dębu, z nutami lawendy i wanilii w nosie. Na podniebieniu aromaty owocowe kontynuowane ze zintegrowanymi mocnymi taninami i długim, miękkim finiszem.