Pikantny Filet wołowy w sosie ostrygowym

Pikantny Filet wołowy w sosie ostrygowym
Pikantny filet wołowy w sosie ostrygowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,14 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem kukurydzianym, Filet Wołowy Z Sosem Z Sera Pleśniowego, oraz Filet steków wołowych z sosem chrzanowym.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 1 łyżeczkę oleju roślinnego, 1 łyżeczkę sosu ostrygowego i 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać wołowinę i wrzucić do herbu. Marynować w lodówce 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
3
Wyjąć z lodówki 10 minut przed gotowaniem.
4
Wymieszać wodę, 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej, 2 łyżki sosu ostrygowego i pieprz w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na dużej patelni na dużym ogniu. Cebulę wymieszać i gotować, aż zbrązowieje na brzegach, ok. 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać wołowinę, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż wołowina jest tylko lekko różowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
7
Wlać sos; gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje i stał się przezroczysty, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawSos
Magazyn