Pikantny Dip Ze Szpinakiem
Pikantny Dip ze szpinakiem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 72. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 12 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, śmietana, liście estragonu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Pieczony Szpinak Dip Bochenek, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip.
Instrukcje
Szpinak gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Lekko ostudzić; ścisnąć, aby dobrze spuścić.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj kwaśną śmietanę, jogurt, estragon, sól, musztardę, pieprz i czosnek. Wymieszać z gotowanym szpinakiem, kasztanami wodnymi i zieloną cebulą.
Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków.