Pikantny Dip Z Pestek Dyni

Pikantny Dip Z Pestek Dyni
Pikantny tosty z pestek dyni Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jicamę, wodę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Tosty Pestki Dyni Trail Mix, Makaron Pesto Ze Szpinakiem I Prażonymi Pesto Z Pestek Dyni, oraz California Wheat Berry Miska Z Prażonym Pesto Z Pesto Z Pesto Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Użyj pulsującego działania, aby przetworzyć nasiona dyni w maszynce do żywności, aż nasiona będą przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj kolejne 6 składników; proces aż zgęstnieje i dobrze wymieszane.
3
Łyżka połowa mieszaniny dyni do małej miski; przykryć warstwami kwaśnej śmietany i pozostałej mieszaniny pestek dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn