Pikantno-Słodkie Kumkwaty
Pikantno-Słodkie kumkwaty mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka chili w proszku, sproszkowane białka jaj, ciepła woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kumkwat Marynowany, Słodko-pikantna wieprzowina i kapusta Napa Stir-Fry z pikantnym makaronem, oraz Otis Spunkmeyer Spicy Cornbread Muffins – pikantne i słodkie, nie da się ich pokonać dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier i chili w proszku.
Białka ubić wodą do rozpuszczenia. Pracując z 1 kumkwatem na raz, zanurz 1 stronę w białkach, pozwalając nadmiar kapać, a następnie zanurz mieszaninę cukru.
Przenieś do stojaka do wyschnięcia, powlekanego bokiem do góry.
* 1/4 szklanki pasteryzowanych płynnych białek jaj można zastąpić mieszaniną sproszkowanych z wodą.* Płaszcz 3 dni do przodu i przechowywać między warstwami papieru woskowego w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.