Pikantne Tofu z tajską sałatką i awokado na chlebie Wieloziarnistym
Przepis pikantne Tofu z tajską sałatą i awokado na chlebie wieloziarnistym może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w okolicy 50 minut. To danie główne ma 361 kalorii, 29g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje $2.49 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, tofu, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chleb Wieloziarnisty, Wieloziarnisty Angielski Chleb Muffin, oraz Chleb Wieloziarnisty Dyniowy Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na tofu: w głębokiej misce, połączyć sos sojowy, olej chili i cukier do tworzenia marynaty.
Umieścić tofu w marynacie i odstawić na 30 protokół.
Dla slaw: Julienne marchew, kapusta i czerwona cebula i odstawić.
W małej misce, połączyć sos sojowy, sok pomarańczowy, kolendra, czosnek, imbir i olej chili.
Wlać sos na mieszaninę kapusty.
Umieść tofu na grillu, aż pojawią się ślady grilla po obu stronach. Kawałek.
Warstwa plastry awokado i tofu na chleb i top z slaw.