Pikantne Tajskie ciasta z tuńczykiem z ogórkiem Aïoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu azjatyckich przepisów, więc spróbuj pikantnych tajskich ciastek z tuńczykiem z ogórkiem Aïoli. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 11,59 zł za porcję. Mieszanka ogórka, panko, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto z tuńczykiem z czosnkiem cytryna Aioli, Burger z tuńczyka żółtopłetwego z japońskim ogórkiem i Wasabi Aioli, oraz Pikantne Ciasta Z Kurczaka Z Chrzanem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce. Podzielić mieszaninę tuńczyka na 4 równe porcje, kształtując każdy W 3/4-cala grubości patty.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia i paszteciki w sprayu do gotowania.
Dodać paszteciki; gotować 1 do 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Podczas gdy paszteciki gotować, połączyć ogórek i majonez w małej misce.
Podawać z ciastami z tuńczykiem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)]()
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.