Pikantne Tajskie ciasta z tuńczykiem z ogórkiem Aïoli

Pikantne Tajskie ciasta z tuńczykiem z ogórkiem Aïoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu azjatyckich przepisów, więc spróbuj pikantnych tajskich ciastek z tuńczykiem z ogórkiem Aïoli. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 11,59 zł za porcję. Mieszanka ogórka, panko, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto z tuńczykiem z czosnkiem cytryna Aioli, Burger z tuńczyka żółtopłetwego z japońskim ogórkiem i Wasabi Aioli, oraz Pikantne Ciasta Z Kurczaka Z Chrzanem Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce. Podzielić mieszaninę tuńczyka na 4 równe porcje, kształtując każdy W 3/4-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia i paszteciki w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać paszteciki; gotować 1 do 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
4
Podczas gdy paszteciki gotować, połączyć ogórek i majonez w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podawać z ciastami z tuńczykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn