Pikantne Pieprzowe Nogi Kraba

Pikantne Pieprzowe Nogi Kraba
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnych pieprzowych nóg kraba. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 732 kalorie, 26g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu ostrygowego, cukier, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marynowane Udka Kraba, Nogi Kraba Z Trawy Cytrynowej Na Parze, oraz Nogi kraba śnieżnego z sosami do zanurzania.

Instrukcje

1
Pokrój nogi kraba na 3-calowe kawałki za pomocą nożyc kuchennych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nogi KrabaNogi Kraba
2
Pokrój po jednej stronie skorupy na każdym kawałku, aby mięso można było łatwo usunąć po ugotowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Pozostałe składniki ułożyć przy piecu. Toast 2 łyżki pieprzu na małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, o 2 protokół; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Rozgrzać olej roślinny i masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż skwierczą (można również ustawić patelnię na dwóch palnikach).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Dodać czosnek, imbir, szalotki i jalapenos; posypać cukrem i gotować, mieszając, aż mieszanina będzie pachnąca, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Dodaj kawałki kraba, sos ostrygowy i sos sojowy. Gotować, podrzucając, aż do ogrzania przez, o 5 protokół. Rozrzucić tosty pieprz na górze i nadal gotować, podrzucając, o 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
KrabKrab
7
Przenieść kraba i sos do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
9
Zdjęcia Roland Bello

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn