Pikantne letnie Roladki z sosem orzechowym

Pikantne letnie Roladki z sosem orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj pikantnych letnich rolek z sosem orzechowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 394 kalorie, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.39 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka makaronu ryżowego, rund z papieru ryżowego, kapusty napa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnie bułeczki z bazylią z sosem orzechowym, Letnie Roladki Z Indyka Z Sosem Orzechowym Cilantro, oraz Letnie Roladki z krewetkami i Mango ze słodkim i pikantnym sosem do maczania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki sosu ubić w misce na gładką masę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Włóż makaron do żaroodpornej miski i przykryj wrzącą gorącą wodą. Makaron moczyć przez 10 minut, następnie odcedzić i osuszyć. Makaron wrzucić z 1 łyżką soku z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Makaron pokroić nożycami kuchennymi lub nożem w 5 lub 6 miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Wymieszać cukier i pozostałą łyżkę soku z limonki w innej misce, aż cukier się rozpuści, a następnie wrzucić z marchewką i chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MarchewMarchew
Papryka ChiliPapryka Chili
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Delikatnie zanurzyć 1 Okrągły papier ryżowy w dużej misce z gorącą wodą z kranu i odstawić do miękkości i giętkości, 15 do 20 sekund. Wyciągnij, pozwalając na kapanie nadmiaru wody, a następnie połóż na powierzchni roboczej, wygładzając ją. Jeśli Okrągły jest nadal bardzo mokry, delikatnie osuszyć wierzch ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ułóż około 1/4 szklanki kapusty na środku rundy, pozostawiając około 1 1/2 cala odkryte po obu stronach. Kapustę wymieszać równomiernie z 3 łyżkami mieszanki marchwi, następnie posypać 1 łyżką orzeszków ziemnych. Przykryj kopiec warzyw warstwą mięty i liści bazylii. Wierzch równomiernie wymieszać z ok. 2 łyżkami makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
WarzywaWarzywa
KapustaKapusta
MakaronyMakarony
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
MarchewMarchew
MiętaMięta
6
Złóż krawędź owijki najbliżej napełniania, chowając wypełnienie tak mocno, jak to możliwe, aż dotknie drugiej strony owijki, a następnie złóż boki i kontynuuj szczelnie toczyć, aż do zamknięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
7
Umieść rolkę na obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej wilgotnym ręcznikiem i przykryj innym wilgotnym ręcznikiem. Dodać 11 więcej rolek w ten sam sposób, przechowywanie ich na blasze do pieczenia bez dotykania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
* Komercyjne sosy hoisin mogą się różnić nieco w smaku. Uważamy, że Lee KUM Kee to dobra marka.* Sos można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać schłodzony. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.* Prawdopodobnie będziesz miał resztki niektórych składników do napełniania i sosu, ale podczas robienia tych rolek lepiej mieć trochę więcej niż za mało. Sos jest doskonały na prawie wszystko: kurczak, wieprzowina, stek, tofu, i warzywa. Smakoszy na żywo pracownicy mdleli nad nim.•
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
Sos HoisinSos Hoisin
RolkaRolka
SOSSOS
StekStek
WieprzowinaWieprzowina
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2
Rolki mogą być wykonane 6 godzin wcześniej, owinięte pojedynczo w folię, a następnie przechowywane w zamykanej plastikowej torbie i schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn