Pikantne krewetki Rémoulade na melasie-tosty z masłem
Pikantne krewetki Rémoulade na melasie-tost z masłem jest pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, ketchup, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantne krewetki Rémoulade na melasie-tosty z masłem, Smażone krewetki z pikantnym Remoulade, oraz Nisko-kraj krewetki gotować z pikantnym Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą widelca, wymieszać wszystkie składniki w małej misce, aby wymieszać.
12 pierwszych składników wymieszać w średniej misce.
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Rozłóż masło melasowe lekko na chlebie; ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec, aż chleb zacznie się jędrne, około 10 minut. Super.
Wymieszać krewetki w sosie remoulade. Top toasty z mieszanki krewetek.
Ułożyć toasty na talerzu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.